GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Talat Çağdaş Anadolu Lisesi

Talat Çağdaş Anadolu Lisesi

BÜLBÜLZADE MAH. 136108 NOLU SK. NO 1 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Misyonu doğrultusunda bireyler yetiştiren, öğretmen-öğrenci-veli iletişimini sağlıklı bir şekilde sağlayan, geleceğe yön veren, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle adından söz ettiren, kurum kültürü oluşturabilmiş, değişimlere ayak uyduran, öğrencilerini hem akademik hem ahlaki açıdan iyi bir şekilde donatan eğitim kurumu haline getirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, eleştirel düşünen, kendini yenileyen, değişimlere ayak uyduran, kendini doğru tanıyan, kendini ifade edebilen, problem çözme becerilerine sahip, yaratıcı, saygılı, dürüst, duyarlı, sorumluluk sahibi, demokratik, doğayı, insanları, vatanını seven, bilime ve sanata katkı sağlayan bireyler yetiştiren bir kurum olmayı hedefler.
Başarılar
TÜRKİYE OKULLAR ARASI HALTER ŞAMPİYONASI 3´ÜNCÜLÜĞÜ, OKUL SPORLARI KROS (B) GENÇ KADINLAR İL BİRİNCİLİĞİ, OKUL SPORLARI HALTER GENÇ KIZLAR (B) İL İKİNCİLİĞİ, OKULLAR ARASI GENÇLER (B) ATLETİZM 1500 METRE İL İKİNCİLİĞİ, CANLI PERFORMANS RESİM YARIŞMASI İL İKİNCİLİĞİ
08.30-15.30
İNGİLİZCE- ALMANCA
DOLMUŞ, OTOBÜS
SERVİS BULUNMAKTADIR.
ŞEHİR MERKEZİ
ŞEHİR MERKEZİNDEDİR
OKULUMUZ HENÜZ MEZUN VERMEMİŞTİR.
OKULUMUZ HENÜZ MEZUN VERMEMİŞTİR.
Sportif Etkinlikler
2019-2020 TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI, 2021-2022 TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları
BEN OKUYORUM GAZİANTEP OKUYOR, SPOR ŞEHRİ GAZİANTEP, YEŞİL ŞEHİRLER HUZURLU NESİLLER